Despre Cantine

"Cantine 17A, a fost prima cantina deschisa, in zona Vitan. A fost redenumita Cantine17A pentru ca avem un lant de trei cantine si inainte i se spunea 'Cantina de la subsol'. Acesta a aparut in anul 2010 din dorinta de a oferi repede, bun si ieftin mancare. Sunt un om care tine la calitate, respecta clientul si apreciaza profesionalistul.  Imi place sa ofer mancare buna si sa vad clientii zambind, consider ca acele cateva minute de respiro de la birou sunt foarte importante.

De-a lungul timpului am testat si am vazut ca toti clientii sunt multumiti de ceea ce facem. Asa incat, punand lucrurile pe foaie impreuna cu asociatii mei (care fac parte din familie), ne-am hotarat sa mai deschidem o locatie, si asa a aparut in anul 2014 in luna iunie, Cantine87, in zona Victoriei. Entuziasmati de succesul avut si de faptul ca oamenii care ne vizitau ne multumeau pentru ca le-am oferit sansa de a servi o mancare gustoasa si pentru toate buzunarele, intr-o zona in care era aproape imposibil sa gasesti mancare buna la asemenea preturi ne-am decis sa extindem.

Astfel ca am reusit ca tot in anul 2014, sa mai deschidem o locatie, Cantine 301 pe Barbu Vacarescu in cladirea Lake View.

Totodata am vrut sa iesim din tiparul de 'cantina' si asa ca am creat un spatiu elegant si o atmosfera aparte, transformant astfel locatia ca cea a unui restaurant. Intotdeauna am tinut la alimentatie, diversitate, de aceea am cautat sa oferim o ambianta speciala. Dorim ca toate aceste detalii (design, pret, diversitatea mancarii si atmosfera) sa va faca micul dejunul sau pranzul cat mai placute." Mihai P. - Administrator